Brezilya Voleybol Federasyonunda ortaya çıkan yolsuzluğu protesto etmek için oyuncular maç başında "Palyaço Burnu/clown noses" takıyorlarmış.

Konu Bilgileri |
Konu: Voleybol Genel Haberler ve Röportajlar | Yazar: Anka | ||
Okunma: 307756 | Yorum: 2613 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
Brezilya Voleybol Federasyonunda ortaya çıkan yolsuzluğu protesto etmek için oyuncular maç başında "Palyaço Burnu/clown noses" takıyorlarmış. ![]() ![]() ![]()
İnsallah hepsi gorevden cikar da voleybolun basina dogru durust birileri gelir voleybol hak ettigi degeri gorur insallah
Voleybol olabilecek en kötü şekilde yönetiliyordu zaten bu vesileyle yönetim değişirse belki de voleybol yönetiminde de pozitif değişimler görürüz.
Valentina Arrighetti ileride Brezilya'da veya Türkiye'de oynamak istediğini söylemiş http://www.worldofvolley.com/News/Latest...dream.html
Turkiyeye gelir insallah cook seviyorum.Vale yi
![]()
Tam olarak cumle aklimda degil fakat Turkiye`nin bi orta oyuncu icin zor bi tercih oldugunu soylemis (Yani oyuncu sinir acisindan...)
Hazırlanın savaşa gidiyoruz
![]() http://voleybolx.com/yazarlar/hasan-ugur...izlik/386/ Takım menejerlerinin bu konuya biraz hassasiyet göstermesi gerek !
Valla Epirdenin yazilarina normalde pek katilmam ama bu sefer cok dogru yazmis bence hem bu bayrak konusunda hem de federasyonun giderek rezillestigi hususunda
.
Brezilya nın düzenlemekten vazgeçtiği Dünya Ligi (World League) 6 lı finallerini Polonya evsahipliği yapmak istiyormuş.
Normalde bir ulkeye ust uste ev sahipligi verilmesine karsiyim ama Polonya o kadar guzel organizasyon yapiyor ki, her sey orada olsun istiyorum.
| ||||||||||||||||||||
Voleybol Genel Haberler ve Röportajlar Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Voleybol Nasıl Oynanır? | Voleybol Gündem | 0 | 3,494 |
28.12.2013, Saat:22:57 Son Yorum: Voleybol Gündem |
|