efsane ALEX DE SOUZA&SEDA TOKATLIOĞLU
Konu Bilgileri |
Konu: TV dizi ve yarışmaları | Yazar: kalimero | ||
Okunma: 1405571 | Yorum: 15005 | |||
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi |
Konuyu Oyla:
|
turabi-sahra-merve-serenay 4 lüsünden serenay ın olması saçma geldi bana.serenay ın çok iyi olduğunu söyleyemem.keşke müge olsaydı bari güzellik görürdük
![]()
Voleybol forumunda survivor'un ne işi var? Kurtlar Vadisine de başlık açın o zaman.Hatta Survivor'a bile başlık açılıyor basketbola da açın lütfen forumda birçok insan basketbolda konuşmak isteyebilir.
Süpersin Kalimero
![]()
sn burakcnar
voleybol forumunda başka spor dalı konuşulsun istemedik.survivor için başlık açmamın sebebi ise şimdiden konuşulmaya başlandıysa yarışma sırasında çok konuşulacağını bildiğimden geçen seneki yıllardan tecrübeyle.forumda herhangi bir diziden kimse konu açıp konuşmuyor.başka sorularınız olursa diğer mod arkadaşlara özelden mesaj atabilirsiniz
Eğer başlık açmasaydınız millet Voleybol Ligleri başlığında survivor mu konuşacaktı sürekli? Madem forumda sadece voleybol konuşulsun istiyorsunuz bu başlığı hiç açmamanız gerekirdi.Gıcıklık olsun diye demiyorum ama ben izlediğim dizilerle ilgili yorumlarımı Bayanlar Voleybol Ligi konusuna yazsam o dizilere de başlık açacak mısınız? Gerçekten son derece anlamsız bir konu olmuş.Neyse artık.
@burakcnar
gerekli görüldü ve açıldı..bir şikayetiniz varsa yöneticiye iletirsiniz.
Yönetici kim?
Konu başlığı biraz daha genelleme yapılarak Televizyon Dizileri ve Yarışmalar şeklinde olabilirdi. Survivor konusuna gelince ben izlemeyi düşünmüyorum, izleyecek arkadaşlarımıza da iyi seyirler diliyorum.
| ||||||||||||||||||||
TV dizi ve yarışmaları Konusu Araçları |
Direk Link |
HTML Link | |
BBCode Link | |
Paylaş |
|